Categories
Uncategorized

IPHONE TILBEHØR DER ER VÆRD AT HAVE MED I SKOVEN

Holder du af at tage på opdagelse i de danske skove eller andre naturområder, så har du sikkert ofte din iPhone med for at tage billeder af dyr, planter, skovflåten eller noget helt fjerde. Men det kan af og til være svært at få billederne til at komme til sin fulde ret af flere forskellige årsager. Udfordringen med at fange det rigtige perspektiv plager mange. Der findes dog en håndfuld iPhone tilbehør, der gør oplevelsen i det grønne langt sjovere og minderne endnu bedre. Så er du et rigtigt naturmenneske, der måske har sværere ved det med teknikken, så skal du læse med her.

iPhone tilbehør der gør oplevelsen i naturen bedre
Det første stykke tilbehør, der kan gøre din oplevelse med din iPhone endnu bedre, er Snake Scope-kameraet. Her kan du nemlig tage billeder og optage film på meget lidt plads. Det vil sige at du kan få adgang til alle de huller og sprækker, du normalt ikke kan med din telefon. Kameraet har en lang “slangehals” der gør det muligt at komme ned i alle strækker så som myreturer og mindre musehuller.

Det næste stykke iPhone tilbehør er Bird Photo Booth der også er designet til iPod Touch, Android og GoPro-kameraer. Her er der tale om en kombination af et foderbræt til fugle, samtidig med at man kan billeder af fuglene helt tæt på. Man kan nemlig gemme telefonen inde i boksen, og på den måde kan man komme helt tæt på via liveoptagelser eller gennem billeder, man kan tage med telefonen.

Vil du endnu tættere på skovens mange hemmeligheder med din iPhone, så kan det anbefales at sætte den op med et mikroskop. Med dette iPhone tilbehør kommer du så tæt på, som det overhoved er muligt. Her kan du skyde både fotos og video med telefonen, og bagefter kan det nemt uploades til alle de platforme, du måtte ønske, f.eks. Facebook eller Instagram. Dette var 3 sjove og brugbare gadgets som forhåbentlig gør din oplevelser i skoven en smule bedre.